top of page
ΜΑΥΡΗ ΣΤΑΦΙΔΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ.png

Αποξηραμένα Φρούτα

Αποξηραμένα Δαμάσκηνα Απύρηνα

Τόπος Προέλευσης:

Ελληνικά

Το προϊόν είναι διαθέσιμο σε:

ΜΑΥΡΗ ΣΤΑΦΙΔΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ.png

150 γρ

ΜΑΥΡΗ ΣΤΑΦΙΔΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ.png

200 γρ

ΜΑΥΡΗ ΣΤΑΦΙΔΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ.png

250 γρ

ΜΑΥΡΗ ΣΤΑΦΙΔΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ.png

500 γρ

ΜΑΥΡΗ ΣΤΑΦΙΔΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ.png

1000 γρ

Αποστέλλεται : Εντός 48 ωρών απο την λήψη της παραγγελίας.

Για ερωτήσεις & παραγγελίες κάντε κλικ εδώ:

ΟΦΕΛΗ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τα σύκα είναι ο αγαπημένος καρπός της συκιάς ο οποίος καταναλώνεται από τους λάτρεις του όλο το χρόνο. Ο συγκεκριμένος καρπός είναι γνωστός για τους τραγανούς σπόρους του, την πλούσια υφή του αλλά και τη μελιστάλαχτη γεύση του. Το σύκο έχει μεγάλη θρεπτική αξία και ταυτόχρονα πολλά οφέλη για την υγεία.

ΧΡΗΣΗ

Τα αποξηραμένα σύκα συνήθως τρώγονται σκέτα αλλά μπορούν να συνδυαστούν και με γιαούρτι, δημητριακά, άλλα αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς. Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε στο γλυκόξινο κοτόπουλο, στη γέμιση της γιορτινής γαλοπούλας, στο ρολό χοιρινό, στις συνταγές με κυνήγι, στο ψαρονέφρι, στις σαλάτες αλλά και σε διάφορα γλυκίσματα όπως κέικ, μπισκότα, παστέλια, τάρτες, κομπόστα, πάστα φλώρα, μαρμελάδα και μπάρες δημητριακών.

ΟΦΕΛΗ

Τα αποξηραμένα σύκα είναι μια τέτοια ισχυρή πηγή ασβεστίου που καλύπτουν το 17% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης. Η τακτική κατανάλωση βοηθά στη διατήρηση της πυκνότητας των οστών και των δοντιών, προστατεύοντας από την οστεοπόρωση. Επιπλέον, το ασβέστιο και το μαγνήσιο βοηθούν στην ορθή καρδιαγγειακή λειτουργία και ρυθμίζουν τη συστολή και τη χαλάρωση των μυών

Για περισσότερες πληροφορίες μας καλέσετε στο 2296027540 

ή στο karyonhellas@outlook.com 

bottom of page